Stay natural
Hem - Priser - Aktuella Erbjudanden - Kontakta oss - Rum uthyres

Prislista

Alla behandlingar är Ekologiska och anpassas efter vad just din hud behöver, de passar därför både män och kvinnor i alla åldrar!

Info inför din behandling: Tänk på att komma i tid till din utsatta behandling. Vid sen ankomst kan vi behöva korta ner tiden. Du bör stänga av din mobiltelefon så att inget stör din stund. Avbokningar av behandling skall ske minst 24 timmar före utsatt tid. Ej avbokad behandling kan komma att debiteras.

Classic Express:

(ca 30 min.)

Rengöring & massage av ansikte. Perfekt om man har ont om tid, men ändå vill få en stunds omhändertagande och avkoppling. Kan med fördel köpas som kur med 5 st behandlingar för att få ökad cirkulation och lyster i ansiktet, då fokus i behandlingen ligger på ansiktsmassagen. Behandlingen avslutas med dagkräm

450 kr

Kur på 5 behandlingar:

1700 kr

Classic:

(ca 60 min.)

Rengöring med peeling & massage av ögon, mun, dekolletage & ansikte. Denna behandling ger en skön avkoppling och är mycket avstressande. Dessutom är behandlingen djuprengörande, cirkulationsökande & efterlämnar hyn med en fin lyster. Behandlingen inleds med grundlig rengöring av ögon, mun, dekolletage & ansikte. Därefter appliceras en varm, fuktig handduk som öppnar upp porerna och hjälper ansiktsolja anpassad efter just din huds behov att komma djupt ner i huden- efter en följer avstressande och cirkulationsökande massage av dekolletage, överarm och ansikte. Behandlingen avslutas med ett par minuters avkoppling med ansiktsmask, därefter appliceras dagkräm och ögonkräm.

820 kr

Classic Lyx:

(ca 90 min.)

Rengöring med peeling & massage som i classic + muskeltryck & lymfstrykning samt massage av hand/underarm. Denna exklusiva ansiktsbehandling inleds med hudanalys som hjälper till att gå till botten med eventuella problem och obalanser i huden. har en längre stunds djupavslappnande massage på ansikte och dekolletage än ”Classic” dessutom efterföljs massagen av muskeltryck som motverkar spänningar i ansiktsmuskulaturen och lymfstrykningar som rensar & renar huden. Behandlingen avslutas med underbart avkopplande massage av hand och underarm samt ansiktsmask, därefter appliceras ögonkräm och dagkräm.

1200 kr

AHA-behandling:

(ca 30 min.)

Denna behandling inleds med rengöring och peelande vätska med mjölksyra från sockerbeta. Efter en kort stunds verkan tvättas vätskan av. Därefter återfuktas huden med aloe vera som får verka en stund. Behandlingen avslutas med ett vårdande balm. En behandling för de flesta hudtyper med naturlig mjölksyra som har bevisad effekt. Mjölksyran balanserar ut pH-värdet i huden och huden får bättre lyster genom peelingeffekten. Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer samt stärker collagenfibrerna. En mycket bra behandling att boosta huden med när man övergår från produkter med syntetiskt innehåll till ekologiska produkter. Vi rekommenderar att man tar denna behandling som en kur en gång i veckan i minst 5 veckor för bäst resultat, och då har behandlingen även minskande effekt på åldersfläckar, rynkor och ärr genom att kollagenfibrerna i huden stärks.

450 kr

Kur på 5 behandlingar:

2000 kr

OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmaste 24 timmarna före behandling, och bör inte utsättas för sol eller peeling de närmaste 48 timmarna efter behandlingen.

Hydro C-behandling:

(ca 40 min.)

Denna behandling inleds med rengöring samt AHA-peeling. Därefter slussas Hydro C in i huden under en skön stunds massage. Behandlingen avslutas med Fuktgivande samt c-vitaminrik mask och därefter dagkräm. Ger trött hud en ordentlig energikick! Återbygger solskadad hud, har blekande effekt på pigmentsfläckar samt motverkar mild acne. Det är också en mycket bra kurbehandling för att förebygga hudens åldrande. Bäst resultat får du om du tar kuren på 5 st Hydro C-behandlingar med ca en veckas mellanrum. Efter fyra veckors uppehåll avslutas kuren med en 60 min klassisk ansiktsbehandling. Du jobbar hemma med serum c (värde 225 kr) och Night Cream (värde 250 kr) som medföljer utan extra kostnad. Observera att Serum c endast används på natten under nattkrämen, då huden ej skall utsättas för dagsljus när serumet verkar. Produkterna kommer från Maria Åkerberg/Dermanord.

685 kr

Kur på 5 behandlingar + Classic behandling + C-vitaminserum 30 ml + Night cream 50 ml:

3 750 kr

OBS! Huden får inte ha rakats eller utsatts för sol de närmaste 24 timmarna före behandling, och bör inte utsättas för sol eller peeling de närmaste 48 timmarna efter behandlingen.

Antirouge-behandling:

(ca 40 min.)

Denna behandling förebygger och motverkar ytliga blodkärl och passar alla hudtyper, även mycket känslig inklusive rosacea-hy. Rekommenderas som kur för bästa resultat. Kuren tas en gång/veckan och du använder dagligen serum antirouge (värde 225 kr) som du får med hem utan extra kostnad. Produkterna kommer från Maria Åkerberg/Dermanord.

575 kr

Kur på 5 behandlingstillfällen + serum antirouge 30 ml

2 600 kr

Tillägg till Ansiktsbehandlingar:

Observera att vissa tillägg redan ingår i en del av våra behandlingar.
I dessa fall är tilläggen redan inräknade i priset och du behöver inte lägga till dem separat.

Hudanalys: 225 kr Du får hjälp att gå till botten med dina hudproblem när vi söker roten till problemet genom att kartlägga både dina rutiner kring din hudvård, men även t. ex. dina kost- och motionsvanor. Efter analysen är klar får du med dig rekommendationer på dels produkter till just din hud, men även andra råd som kan hjälpa huden t. ex. koständringar.

Serum - 150 kr styck, välj bland följande:

Serum Hydro C - Förutom C-vitamin så innehåller också Hydro C bl.a. A-vitamin, B1, B2, B6, H, PP samt aminosyror. Stabilt C-vitamin har en blekande effekt på bruna fläckar genom att påverka bildningen av melanin. Samtidigt kan hudens åldrande till viss del bromsas genom att påverka nybildning av collagen. Tillför huden fukt & extra energi samt motverkar pigmentfläckar. Hydro C har inflammationshämmande egenskaper vilket gör den lämplig till hud med mild acne. (Dermanord/Maria Åkerberg)

Serum Antirouge intensive - Med Hästkastanj & Poria. passar en känslig hud med en tendens till ytliga blodkärl och rosacea. Extrakt från Hästkastanj stärker blodkärlets väggar, underlättar blodflödet och har antiinflammatoriska effekter. (Dermanord/Maria Åkerberg)

Serum Neck & Décolleté - Ett serum som fokuserar på det annars bortglömda decolletaget samt halsen. Hjälper huden att behålla sin elasticitet, motverkar pigmentsfläckar & missfärgningar, återfuktar och regenererar huden samt tillför antioxidanter som krigar mot de fria radikalerna som åldrar vår hud (Duchess Marden)

Serum Fresh Start - Detta serum innehåller kraftfulla antioxidanter som har anti-aging egenskaper. Serumet skyddar huden mot yttre påfrestningar och man har inte snålat med ingrediensera! Detta serum innehåller t ex: C-vitamin, B3, e-vitamin, grönt te, granatäpple och havtorn. (Stem Organics)

Mjölksyrepeeling - AHA 50 kr - Huvudingredienserna är Mjölksyra (AHA) och Aloe Vera Barbadensis. Aloe Vera Barbadensis har svalkande och lugnande egenskaper. Både Mjölksyra och Aloe Vera Barbadensis är cellförnyande. Mjölksyran tillverkas av sockerbetor & är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen (för att bevara fukt). Huden känner igen detta kroppsegna ämne, som hjälper till att bygga upp huden. Naturlig Mjölksyra är revitaliserande och milt peelande samt stärker collagenfibrerna i huden. Huden kan nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor & ärr blir mindre markerade

Massage av hand & underarm 150 kr/200 kr (med mask) - En skön stunds massage av hand & underarm som hjälper till att släppa på spänningar. Med det extra tillägget avslutas massagen med fuktbevarande mask på handryggen, en hudyta som åldras snabbare än andra delar av kroppen, då den ofta får utstå både sol, vind och kyla.

Brynformning: 100 kr

Ekologisk hudvårdsbehandling av rygg:

(ca 40 min.)

Som en lyxig ansiktsbehandling, fast för ryggen- ett område det är svårt att nå och hålla efter. Behandlingen inleds med ordentlig rengöring, peeling med scrub och peelingvante. Därefter varm handduk som öppnar upp porerna och förbereder för en kortare massage med oljor anpassad efter behov, följs åt av mask och medan masken får verka ges avslappnande handmassage. En djuprengörande och mjukgörande behandling för ryggen!

550 kr

Bodypeeling AHA

(ca 40 min.)

Denna behandling passar mycket bra inför solsäsong eller en resa till solen! Hudens celler byts ut kontinuerligt och om avstötningen sker långsamt kan det uppfattas som torr hud. Denna behandling ger en mycket effektiv peeling av huden som tar bort döda hudceller, lämnar huden mjuk & len samt förbättrar blodcirkulationen! Behandlingen inleds med att din kropp får en ordentlig skrubbning med AHA peeling och avslutas med att en återfuktande bodylotion masseras in.

550 kr

Cellulitmassage:

(ca 30 min.)

En kraftfull cirkulations- och bindvävsmassage som utförs med massageolja som är speciellt framtagen för att motverka celluliter. Massagen utförs på stuss, samt fram- och baksida ben. Denna behandling är också mycket bra för att hjälpa till att driva ut ansamlad vätska samt att motverka tyngdkänsla i benen. Rekommenderas absolut som kur då du bör gå 2 gånger/vecka för bästa resultat. I kurpriset ingår kroppsolja att använda hemma utan extra kostnad

500 kr

Kurpaket, 10 behandlingar

4 000 kr

Vaxning:

Vaxning med naturkosmetiskt sockervax.

Hela ben.................................................................................................................................550 kr

Hela ben + bikini....................................................................................................................670 kr

Halva ben...............................................................................................................................395 kr

Halva ben + bikini..................................................................................................................500 kr

Bikinilinje...............................................................................................................................290 kr

Armhåla.................................................................................................................................290 kr

Bikinilinje + Armhåla..............................................................................................................500 kr

Halva armar...........................................................................................................................270 kr

Hela armar.............................................................................................................................400 kr

Rygg.......................................................................................................................................490 kr

Rygg + Bröstkorg...................................................................................................................790 kr

Överläpp/Haka.......................................................................................................................185 kr

Brasiliansk.............................................................................................................................700 kr